zondag 1 mei 2022

Dag 8: Carlsbad - Los Angeles

Zus en ik hadden eindelijk wat langer geslapen. We komen meestal tegen het einde van de vakantie in het VS ritme :) We zijn trouwens allebei flink verkouden, er wordt flink gehoest, geniest en gebruik gemaakt van neusspray en zakdoekjes. Maar gelukkig zijn we er niet ziek van. We gaan er maar vanuit dat het een verkoudheidje is. En we moeten er voor zorgen dat wanneer we overmorgen aan boord gaan we niet te veel niezen en/of hoesten. 

Vanochtend zijn we een route langs de kust gereden. We zijn begonnen bij La Jolla. Er liggen veel zeehonden en zeeleeuwen langs de kust. 

We hebben een wandeling over het kustpad gemaakt. 



We zijn nog op verschillende plekken gestopt, oa in Encenita om te lunchen. 



Op een gegeven moment hadden we de kustweg wel gezien en hebben we de snelweg naar Los Angeles genomen. We hebben voor een hotel bij het vliegveld gekozen. We kunnen dan makkelijk de huurauto inleveren en de shuttlebus terug naar het hotel nemen. 
Het hotel heeft een restaurant en bar, en na een lange dag vind ik dat prima. 
We hebben hier prima gegeten. De serveerster schaamde zich waarschijnlijk voor de prijzen. Ze heeft 3 glazen afgerekend terwijl we er ieder 2 gedronken hebben. En dan was het nog bijna 40 dollar voor de wijn. De prijzen voor alles zijn bizar. Als het uit eten gaan zo duur in Nederland was, gingen we waarschijnlijk haast nooit meer uit. Voor een normaal diner ben je vaak al zo'n 100 dollar kwijt. En dat terwijl we nooit een voor- of nagerecht nemen. Gelukkig kunnen we het betalen en genieten we er met volle teugen van. 
Nu gaan we nog lekker ff chillen op de kamer en bedenken wat we morgen gaan doen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten