zondag 10 april 2022

Dag 1: van Schiphol naar Las Vegas

Vandaag was een dag van heuuuul veuuuul wachten. Ik heb nog nooit op zo veel plaatsen in de rij gewacht. Het enige wat vandaag vlotjes verliep was de corona test, die was zo gepiept. En gelukkig allebei negatief.

Daarna gingen we via een alternatieve route naar de vertrekhal. Achteraf was dat een goede keuze, want we zijn onbedoeld heel erg voorgedrongen. De rijen voor het inchecken begonnen namelijk buiten het stationsgebouw. We hebben er drieeneenhalf uur over gedaan om in te checken en de security te passeren. Onze vlucht vertok flink te laat omdat de rijen zo verschrikkelijk lang waren. Overigens alleen bij de KLM, bij andere luchtvaartmaatschappijen stonden geen rijen.

En toen zaten we 10 uur in het vliegtuig. Dat duurde dus ook best wel lang. Vervolgens waren we aan de beurt bij Immigrations, maar die man had een slechte dag die hij op ons botvierde. We konden weer achter aan de rij aansluiten. Dus dat duurde al met al ook anderhalf uur. Voor de shuttlebus naar de autoverhuur stond vanzelfsprekend ook een rij, om bij het thema van de dag te blijven.


We hebben weer een leuke SUV en het hotel was snel gevonden. Het grappige van de auto is trouwens dat we altijd een midsize SUV huren, maar dat die categorie niet meer bestaat. We krijgen dus altijd een gratis upgrade. 

Het is hier heerlijk weer, dus we hebben lekker even over The Strip gewandeld. Vooral het Venitian, waar je een gondelritje kan maken, vinden we erg mooi. Heerlijk om weer in ons favo vakantieland te zijn! 


(bij de 1e selfie had zus haar ogen dicht, dat liet ze zich geen twee keer gebeuren :)). 

We hebben nog een pizzapunt verorberd, en toen zijn we naar het hotel terug gewandeld. We zaten lichtelijk in te storten, ik was vroeg op en het is inmiddels bijna 6 uur ''s ochtends Nederlandse tijd. Het wordt geen latertje vandaag (of eigenlijk dus wel). 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten