dinsdag 26 april 2022

Dag 3: Las Vegas - Lake Havasu City

Vanochtend hebben we weer lekker bij dezelfde Danny's gegeten als gisteren. Het was toen erg goed bevallen, plus we hadden coupons voor 25% korting,.

Na het ontbijt verlieten we Las Vegas om richting Route 66 te rijden. Het plan was om via de historische plaatsjes Chloride en Oatman naar Lake Havasu te rijden. Een gedeelte daarvan rij je via Route 66.

We kwamen ook langs de Hoover Dam. Ik wilde daar even kijken maar zus wilde dat niet omdat we er al een keer geweest waren (zus ontkent dit en zegt dat dit fake news is (kan ze wel eens gelijk in hebben).


De eerste stop was een kleine ghost town genaamd Chloride. Het was idd heuul klein, we waren na 5 minuten uitgekeken. 

Daarna namen we de Route 66. Dat was dus onverwacht heel erg mooi. De route loopt door de bergen en geeft steeds hele mooie vergezichten. We zijn op flink wat plekken gestopt om van het uitzicht te genieten. 



Wat wel apart was, waren de criminele groepen ezels. Èèn ezel ging voor de auto staan en twee ezels kwamen naar de zijkant van de auto om te bedelen. Je kon geen kant op, echt verschrikkelijk! 


In het leuke plaatsje Oatman hebben we geluncht in een restaurant waar alle muren waren bedekt met 1 dollar biljetten. Ook hier liepen ezels rond, maar deze waren minder opdringerig. 


Na Oatman zijn we naar Lake Havasu City gereden. Veel hotels zaten al vol, maar gelukkig hebben we een Hampton Inn gevonden waar we een aantrekkelijk walk-in tarief kregen. Ze hebben ook een tafel voor ons gereserveerd voor een heel goed restaurant op loopafstand. Het is hier trouwens warm, 32 graden, dat is lekker, maar wel weer even wennen. 
'S avonds zijn we naar het aanbevolen restaurant gewandeld. Het staat in de top 10 van de staat, dus de verwachtingen waren hoog gespannen. We kozen voor verschillende tapas hapjes. Die waren bijzonder lekker, we zaten heerlijk te smullen. Gezien het warme weer kozen we voor ons favo warm weer drankje: White Zinfandel. Super lekker allemaal!!
We zijn via een omweggetje langs het meer naar het hotel terug gewandeld, genietend van het lekkere weer. 


Nu zitten we met een afzakkertje nog even naar Shark Tank te kijken. 
Morgen gaan we richting Palm Springs. 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten