donderdag 28 april 2022

Dag 5: Palm Springs - San Diego

We hebben van vanochtend alvast een hotel geboekt voor twee nachten in San Diego. Vreemd genoeg is het overal druk en dus duur.  We kennen het hotel, het ligt op loopafstand van Old Town, wat super leuk is om 's avonds te bezoeken.

Maar eerst gingen we naar de Aerial Tramway. Jaren geleden wilde we deze al doen, maar toen waren we heel vroeg wakker en hij ging pas om 10 uur open. Nu gingen we dus in de herkansing. 

Hij gaat heuul hoog en dan draait hij ook nog. Voor iemand met hoogtevrees was het wel een dingetje, maar de uitzichten waren spectaculair. 

Toen we terug gingen waren mannen op de gondel bezig met reparaties, terwijl hij heel hoog de berg op ging, brrrrr

Wij hebben lekker even rondgewandeld op de berg, genietend van het prachtige uitzicht. 


Toen we de berg weer af waren, zijn we naar San Diego gereden. Na het inchecken zijn we een ijsje wezen eten in Old Town en hebben we wat gewinkeld. We hebben wat leuke souveniertjes gescoord. 


'S avonds zijn we lekker Mexicaans wezen eten in Old Town. Ze hebben dat heel gezellig aangekleed, met leuke terrassen en versiering. Het eten ging natuurlijk gepaard met een strawberry margherita, yum! Maar we kwamen uit de woestijn, dus de 17 graden vonden wij nogal koel. Na het eten zijn we dan ook naar het hotel gegaan. Daar gaan we nog lekker chillen en een afzakkertje nemen. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten