vrijdag 29 april 2022

Dag 6: San Diego

Voor vandaag stond de hop-on-hop-off trolley op de agenda. Er is een hoop te zien in San Diego en deze manier van vervoer leek ons prima geschikt.

We waren weer vroeg wakker, dus na het ontbijt stonden we om 9 uur klaar voor de 1e trolley. We zijn uitgestapt bij de haven en zijn langs de waterkant gewandeld, oa langs een vliegdekschip en Seaport Village.


Daarna zijn we weer opgehopt en kwamen we uit bij Coronaro Island. Dit is een heel mooi schiereiland met een prachtig historisch hotel en hele mooie stranden. 

Vervolgens kwamen we langs een kazerne waar de navy seals vaak aan het strand trainen. Zus en ik zijn hier 10 keer langs gereden, maar helaas niets gezien (:

Teleurgesteld zijn we maar bij Balbao Park uitgestapt. Op zich ook wel mooi, maar hier waren geen topfitte bezwete mannen in zwembroek :) 


We zijn in Little Italy uitgestapt om te lunchen. Aangezien we niet met de auto waren hebben we er een lekker glaasje rosé bij gedronken. Om half 5 waren we weer bij ons hotel waar we lekker ff zijn gaan chillen voordat we gingen dineren. 

We hebben weer Mexicaans gegeten aangezien er geen andere restaurants zijn in Old Town. Na het eten was er live entertainment, leuke muziek en het zag er heel gezellig uit. We nemen nu nog een afzakkertje terwijl we naar My Lottery Dream Home kijken. Vinden we leuk. 




Geen opmerkingen:

Een reactie posten